LLbanneri

 

RIPSISALONKI Keskuskatu 18, Suomussalmi

Ripsisalongin osoite on Keskuskatu 18, Suomussalmi ja samassa tilassa toimii myös Korpikatras Puoti. Liiketila sijaitsee Suomussalmen poliisiaseman alakerrassa. Ripsisalongissa sinua palvelee Saija ja Soili. Ajanvaraus ripsisalongissa tehtäviin ripsienpidennyksiin tapahtuu kätevästi netissä, osoitteessa: https://saijahelttunen.nettiajanvaraus.fi/customer-ui/

Kun haluat varata Soilille ajan, valitse tekijäksi Soili SUOMUSSALMI Keskuskatu 18.

Kun haluat varata ajan Saijalle Suomussalmelle, valitse tekijäksi Saija SUOMUSSALMI Keskuskatu 18.

Voit myös jättää työntekijä valinnan tekemättä, jolloin varausjärjestelmä näyttää kaikkien tekijöiden vapaat ajat, kaikissa palvelupisteissämme.

 

KOTIPUTIIKKI Kummunpääntie 7a, Näljänkä !! Tauolla kesän 2018 !!

Lisäksi Saija tekee ripsienpidennyksiä Näljängässä, omassa kotiputiikissaan. Näljängän kotiputiikin osoite on Kummunpääntie 7a, Näljänkä. Ajanvaraus kotiputiikissa tehtäviin ripsienpidennyksiin tapahtuu myös kätevästi netissä, osoitteessa: https://saijahelttunen.nettiajanvaraus.fi/customer-ui/ 

Muista valita ripsipidennysten tekijäksi Saija NÄLJÄNKÄ Kummunpääntie 7a.

 

RIPSISALONKI Ketuntie 2, Taivalkoski

Toukokuussa 2018 laajennamme ripsisalonkimme Taivalkoskelle! Saija alkaa tekemään ripsienpidennyksiä ja kulmien värjäyksiä Taivalkoskella, osoitteessa Ketuntie 2. Ajanvarauksen Taivalkosken aikoihin löydät myös samasta osoitteesta kuin muihinkin palvelupisteisiimme: https://saijahelttunen.nettiajanvaraus.fi/customer-ui/ 

Muista valita ripsipidennysten tekijäksi Saija TAIVALKOSKI Ketuntie 2

 

Hinnoittelumme ripsienpidennyksissä muuttuu 1.4.2018 alkaen aikaperusteiseksi. Tähän mennessä huoltojen hinta on määräytynyt edellisestä kerrasta kuluneen ajan mukaan. Huhtikuusta alkaen asiakas voi itse päättää kuinka pitkä aika huoltoon käytetään, eikä edellisen huollon ajankohdalla ole vaikutusta hinnan määräytymiseen. Tietenkin jos edellisestä huollosta on jo aikaa useampi viikko, ei pikahuollolla saa aikaan täydellisesti huollettua ripsirivistöä. Huoltoajoissa ei myöskään ole eritelty klassisia ja volyymeja, mutta tietenkin klassiset huoltaa aina hieman nopeammin kuin volyymit.

Kysy rohkeasti jos sopivan huoltovälin ja -ajan varaaminen askarruttaa 

 

HINNASTO:

Pikahuolto 40min. hinta 39€. 
Tässä huollossa käydään pikaisesti läpi huomattavimmat aukkokohdat ja täytetään ne ajan puitteissa. Tämä huolto sopii esimerkiksi viimehetken täyttöön juhlia varten.

Huolto 70min. hinta 59€. 
Huolto 100min. hinta 78€. 
Huolto 130 min. 98€.

Uudet klassiset ripsienpidennykset 98 €.
Uudet volyymi ripsienpidennykset 117€.

RIpsipidennysten poisto 20 €.

Meikin poisto ja pesu silmien ympäriltä 10 €.

Ripsien puhdistus ennen ripsihuoltoon tuloa on asiakkaan vastuulla. Pesethän siis ripsesi huolellisesti ennen huoltoon tuloa! Jos kuitenkin joudumme puhdistamaan ripsesi, perimme ripsien puhdistamisesta 10€ maksun ja pesuun käytetty aika on pois huoltoajasta.

Muilta ripsiteknikoilta meille tulevat asiakkaat varaavat AINA ajan uusiin volyymeihin / klassisiin ripsiin, koska emme voi tietää lähtötilannetta ja todellista huollon tarvetta. Jos pidennykset ovat huonosti asennetut, poistamme ne ja teemme uudet. Hinta on tällöin pidennysten poisto + uudet pidennykset. Jos pystymme huoltamaan pidennykset normaalisti, veloitamme vain käytetyn ajan. .

Varatun ajan voi peruuttaa 24h ennen ajan alkamisajankohtaa veloituksetta. Peruuttamattomista ajoista perimme 50% varatun ajan hinnasta + 5€ laskutuslisän.

 

Kanta-asiakaskortti poistuu käytöstä 30.6.2018 mennessä koska siirrymme asiakaskortistoon.

 

Meidän asentamilla ripsienpidennyksillä on tyytyväisyystakuu, joka tarkoittaa sitä, että jos et ole tyytyväinen asentamiimme ripsienpidennyksiin, poistamme pidennykset veloituksetta. Ripsienpidennysten poistoon käytämme aina hellävaraista poistoainetta joka liuottaa liimasinetin tehokkaasti vahingoittamatta ripsiä.

 

RIPSITAITEILIJAT

Sinua palvelee Suomussalmella kaksi LashLovers ammattilaista, Saija Helttunen ja Soili Kela. Saija tekee ripsienpidennyksiä lisäksi Taivalkoskella ja Näljängässä.

Saija Helttunen - toiminimi Facebook-sivuilla voi tutustua meidän tekemiin ripsienpidennyksiin.

 

Saija Helttunen on työskennellyt ripsienpidennysten parissa vuodesta 2015. Tässä Saijan koulutustaustaa ripsienpidennysten parissa:

12/2014 LashLovers klassisten ripsienpidennysten peruskoulutus. Kouluttaja: Saana-Maija Juntunen, LashLovers

08/2015 LashLovers klassisten ripsienpidennysten sertifikaatti

09/2015 LashLovers volyymi ripsienpidennysten koulutus. Kouluttaja: Saana-Maija Juntunen, LashLovers

06/2016 LashLovers volyymi ripsienpidennysten sertifikaatti

09/2016 Star Lash Academy Volume Masterclass, Russian Volyme. Kouluttaja: Elo Rohtoja, Seebeauty Suomi

02/2017 Megavolume by Cristel Studio. Kouluttaja: Kristel Sammalkivi

Ripsienpidennysten teon lisäksi Saija toimii lampurina Korpikatraan tilalla sekä Evelace-jälleenmyyjänä. 

 

Soili Kela on käynyt klassisten ripsienpidennysten koulutuksen tammikuussa 2017.

01/2017 LashLovers klassisten ripsienpidennysten peruskoulutus. Kouluttaja: Riitta Abi Nader, LashLovers

10/2017 LashLovers klassisten ripsienpidennysten sertifikaatti

06/2017 LashLovers volyymiripsikoulutus. Kouluttaja: Mirka Alila.

  

Lisäksi Soililla on vaatetusompelijan tutkinto ja hän tekee myös ripsienpidennysten lisäksi tilaus- ja korjausompelutöitä Suomussalmen ripsisalongin yhteydessä.

 

Ripsipidennyksiin käytetään markkinoiden laadukkaimpia synteettisesti valmistettuja ripsikuituja, joita kutsutaan minkkikuiduiksi. Varsinaisen minkki eläimen kanssa näillä ei ole mitään tekemistä, nimi kuvaa kuidun pehmeyttä ja keveyttä ripsipidennyksissä. Käytössämme on eri kaarevuuksia (B, C, D, L+ ja Custom Curve), pituuksia (6-14mm) ja paksuuksia (0,03mm, 0,05mm, 0,07mm, 0,15mm ja 0,18mm). Konsultoimme aina asiakasta jotta lopputulos on mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman lähellä asiakkaan toiveita. Huomaathan että lopulliset rajat pidennysten pituudelle ja tuuheudelle asettaa omien luonnonripsien vahvuus ja pituus!

  

Ripsiliimana käytämme Lash Loversin  No Panicia, Acea ja Magneticia, joista kaikki soveltuvat myös herkkäsilmäisille. No Panic-ripsiliima on medikaalinen syanoakrylaatti, eikä se sisällä etyyli- ja etyyli2-syanoaakrylaattia. No Panic ripsiliima sopii käytettäväksi valtaosalle asiakkaista, jotka saavat herkistymisoireita muista etyylisyanoakrylaattipohjaisista ripsiliimoista. Ace-ripsiliima ei sisällä lainkaan etyylisyanoakrylaattia, mikä on yleisen herkistymisen aiheuttaja ripsiliimoissa. Ace-ripsiliiman pohja-aineena on sama medikaalinen syanoakrylaatti kuin No Panic -liimassakin.

Lisätietoja LashLovers®-ripsipidennyksistä saat LashLoversien internetsivuilta ja blogista.

 

Ripsien kotihoito-ohjeet

Vain pienet muutokset elintavoissasi ovat tarpeen, että voit nauttia uusista kauniista ripsistäsi. Ripsienpidennysten huolellinen hoito ja tarpeellinen varovaisuus varmistavat, että ripsesi pysyvät yhtä kauniina ja näyttävinä kuin ne ovat silloin, kun ripset laitetaan.

 

Ennen ripsien laittoon/huoltoon tulemista, varmista että ripsesi ovat puhtaat ja kuivat! Pese ripset huolellisesti ennen varattua aikaasi, ja huolehdi että silmien alue on meikitön, ettei ripsiin ole tarttunut meikkiä/likaa/ylimääräistä rasvaa. Emme pese ripsiä erikseen asennuksen alussa, joten jos ripsissä on likaa, vaikuttaa se pidennysten pysyvyyteen. Jos joudumme puhdistamaan ripset ennen asennuksen aloittamista, veloitamme siitä hinnaston mukaan.

 

Säilyttääksesi ripsiesi optimaalisen ulkonäön ja pidentääksesi niiden ikää, seuraa näitä vinkkejä ja helppoja hoito-ohjeita:

 – Varoaikaa ripsien kasteluun ei enää tarvita, koska käytössämme on ripsienkuivattaja. Kuivattajalla saadaan ripset kuivatettua täysin heti teon jälkeen, eikä aikaakaan kulu kuin alle puoli minuuttia. Kätevää!

– Vältä kovia mekaanisia ripsentaivuttajia, sillä ne voivat katkaista sekä luonnolliset että synteettiset ripset.

– Voit muotoilla ja taivuttaa ripsen kärkiä varovasti kuumennettavalla ripsikihartimella. Älä käytä kiharrinta ripsien tyveen missä sidos on. Jos haluat kaarevammat ripset, kerro siitä ripsimuotoilijallesi.

– Älä käytä öljypohjaisia puhdistusaineita tai kosteutusvoiteita silmiin ja silmänympärysalueelle. Käytä sen sijaan vettä tai geelimäisiä puhdistustuotteita. Älä käytä vanupalloja, vanulappuja tai vanupuikkoja suoraan ripsiin, koska kuidut voivat tarttua ripsien sidoskohtaan.

– Tiedustele ripsiteknikoltasi kotihoitotuotteista joilla voit säilyttää ripsiesi ulkonäön ja pidentää niiden ikää.

– Ripsivärin käyttö ei ole tarpeen ripsipidennysten kanssa. Ripsiväri suputtaa volyymiviuhkoja ja ripsivärin poistaminen aiheuttaa turhaa mekaanista hankausta pidennyksien sinetteihin ja aiheuttaa pidennysten ennenaikaista tippumista.

– Vältä kemiallisia kuorinta-aineita, alphahydroksidia, beetahydroksidia ja muita happopitoisia aineita kun sinulla on ripsienpidennykset. Nämä aineet tuhoavat liimasidoksen.

– Ennen kaikkea, ole varovainen! Älä nyi tai kisko ripsiäsi ja pidättäydy hieromasta silmiäsi.

 

Noudatatko edellä olevia ohjeita, mutta pidennykset eivät pysy siltikään? Syynä voi olla myös:

 • -         Hormonitasapainon muutokset
 • -          Sairaudet, virukset, flunssat ja tulehdukset. Sairastaessa ripsityveen erittyy iso määrä rasvaa, joka haurastuttaa liimasinettiä ja altistaa tulehduksille.
 • -          Huono huolenpito/hygeinia. Päivittäisen pesun pois jättäminen aiheuttaa lian ja rähmän kertymisen ripsiväleihin ja seurauksena on huomattavasti huonompi pysyvyys ja suuri riski silmä- tai luomitulehdukseen!
 • -          Meikki. Monet silmänympäryksen meikit sisältävät öljyä. Tarkistathan pidennysten kanssa käyttämäsi luomivärin, kajaalin ja ripsivärin ainesosaluettelon.
 • -          Lääkkeet. Jotkut lääkket voivat aiheuttaa pidennysten ennenaikaista tippumista (antibiootit, e-pillerit, omega öljy). Myös muutokset lääkityksessä voivat vaikuttaa pidennysten pysyvyyteen.
 • -          Alkoholin nauttiminen vuorokausi ennen/jälkeen asentamisen.
 • -          Kuuma höyry (kylpeminen) ja runsas saunominen.
 • -          Kosmetologiset hoidot (happohoidot), ruskettaminen
 • -          Kyyneleet / hikoileminen silmien alueella
 • -          Silmätipat jotka sisältävät öljyä tai päätyvät ripsienpidennyksiin
 • -          Rasvainen iho (rasva päätyy pidennyksiin ja heikentää liimasinettiä). Säännöllinen pesu ja ihon rasvattomana pitäminen auttaa tähän useimmiten.
 • -          Nukkuminen kasvot tyynyssä (mekaaninen hankaus).

 

Kun ripsipidennykset on huolellisesti laitettu ja huollettu ne kestävät siistinä riippuen omien ripsiesi luonnollisesta kasvusta ja siitä miten hyvin hoidat pidennyksiäsi. Silmäripsen kasvukausi kestää 60-90 päivää. Ripset putoavat luonnollisesti kasvunsa päätyttyä joten 2-4 viikon välein tarvitaan täydentäviä ripsiä korvaamaan pudonneet ripset. Päivittäin luonnonripsiä irtoaa n. 3-5kpl/silmä, joten kolmessa viikossa jo yleensä on huollon tarvetta.

  

Kysy rohkeasti jos sinulle tulee kysymyksiä ripsipidennyksistä! Ripsitaiteilijasi vastaa mielellään kysymyksiisi!